Je bent een kok die verse, luxe maaltijden maakt en verkoopt in een eigen winkel. Denk aan soepen, kant-en-klaarmaaltijden, salades en hapjes. Het kan zijn dat je ook een cateringservice aanbiedt. Je maakt dan gerechten op bestelling en brengt ze naar klanten, bijvoorbeeld voor een feest.

Het is belangrijk dat je hard werkt, ondernemend bent en klanten goed kunt adviseren. Vaak heb je een eigen zaak, dus dan heb je extra taken zoals personeel aansturen en de administratie doen.

Studies voor Traiteur

Traiteur vers

Meer lezen
Niveau
Vorm
Duur
Crebo
3
BOL/BBL
2-3 jaar
25702

Traiteur vers

Meer lezen
Niveau
Vorm
Duur
Crebo
3
BOL/BBL
2-3 jaar
25702
Waar kan ik deze studies volgen?
Vraag je decaan of mentor naar de mogelijkheden.

Als Traiteur

doe ik iets met voedsel in een winkel

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Iets mooi(s) maken
Mensen adviseren

Best passende beroepsgerichte profielen

Horeca, bakkerij & recreatie icoon
Horeca, bakkerij & recreatie

Best passende profielen

Zorg en welzijn