Keihard werken aan de heerlijkste gerechten, samen met jouw team. Als leidinggevende keuken ben je een culinaire alleskunner.

Wat leer je?

Je leert vooral leiding geven in de keuken. Je leert plannen en het ontwikkelen van een afdelingsplan. De financiële kant van een keuken wordt tijdens de opleiding belicht. Maar natuurlijk leer je ook alles over koken, bereidingstechnieken en productkennis. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Gegevens over deze opleiding

    BOL
    3-4 jaar
    Horeca en bakkerij
    Meer informatie

    Filter op fysiek / online

    Filter op type

    3 open dagen gevonden

    21-11-2025 Velp Regio: Gelderland

    Open dag

    ROC A12
    Tijd 16:00 - 20:00
    Type Open dag
    24-1-2026 Velp Regio: Gelderland

    Open dag

    ROC A12
    Tijd 10:00 - 14:00
    Type Open dag
    17-3-2026 Velp Regio: Gelderland

    Open dag

    ROC A12
    Tijd 17:30 - 20:30
    Type Open dag