Studie '1e Medewerker fastservice'

Je leert over het werken in een fastfoodrestaurant. Je doet dus kennis op over hamburgers en friet bakken, bestellingen opnemen en de ruimte schoonhouden. Kwaliteit en hygiëne zijn belangrijk, net als gastvrijheid. Verder ga je leidinggeven. Je leert dus de taken te verdelen en te checken of iedereen goed werkt. Ook oefen je met het rapporteren over je dienst aan de leidinggevende.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 3
BOL/BBL
2-3 jaar
Crebo: 25176

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Beslissingen nemen
Het initiatief nemen
Mensen adviseren
Met allerlei soorten mensen omgaan
Mijn aandacht verdelen
Netjes en beleefd communiceren
Ordenen en structureren
Overzicht houden
Plannen

Als 1e medewerker fastservice doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg leerbanen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een leerbaan vindt.
Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg stageplaatsen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een stage vindt.
Er zullen veel vacatures zijn. Daarom zal je makkelijk een baan vinden die bij je opleiding past. Veel afgestudeerden hebben een bbl-diploma. De meesten kunnen blijven werken bij het leerbedrijf. Het is soms lastig om een leerbaan te krijgen. Meer weten?
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Denk ook eens aan de volgende beroepen