Studie 'Allround medewerker versindustrie'

Je leert bijvoorbeeld over het werk in een fabriek die voedsel verwerkt. Denk aan vis, groente en vlees. Je leert niet alleen om deze verse producten te verwerken (snijden, verpakken, enzovoort), maar ook om leiding te geven. Je oefent met het geven van instructies en het controleren of iedereen zich aan de hygiëneregels houdt. En of alles snel genoeg gaat. Tijd is geld! Verder ga je kritisch nadenken over verbeteringen. Wat kan beter/sneller/goedkoper?

Gegevens over de studiegroep

Niveau 3
BOL/BBL
2-3 jaar
Crebo: 25567

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Beslissingen nemen
Het initiatief nemen
Mensen adviseren
Onderzoeken
Ordenen en structureren
Plannen
Problemen oplossen
Verantwoordelijkheid nemen
Nauwkeurig werken

Als allround medewerker versindustrie doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn veel leerbanen. De verwachting is dat je makkelijk een leerbaan vindt.
Er is geen kans op stage bekend. Deze opleiding wordt vooral door bbl-studenten gevolgd.
Veel afgestudeerden hebben een bbl-diploma. De meesten kunnen blijven werken bij het leerbedrijf. Het is soms lastig om een leerbaan te krijgen. Meer weten? Bekijk de kans op een leerbaan van deze opleiding.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting