Studie 'Boulanger'

Je leert om brood te maken. Je leert dus alles over ingrediënten (zowel van het deeg als van de vulling) en het bakproces. Maar je leert ook om een planning te maken, welke hygiënemaatregelen je moet nemen en hoe je klanten adviseert. Daarnaast leer je na te denken over het uitbreiden van je assortiment en het maken van kostenberekeningen.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25614

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Beslissingen nemen
Geconcentreerd werken
Met allerlei soorten mensen omgaan
Met cijfers en data werken
Netjes en beleefd communiceren
Overzicht houden
Plannen
Zelfstandig werken

Als boulanger doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg leerbanen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een leerbaan vindt.
Er is geen kans op stage bekend. Deze opleiding wordt vooral door bbl-studenten gevolgd.
Dit is een nieuwe opleiding. Daarom staat hier nog geen kans op werk.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting