Studie 'Leidinggevende bakkerij'

Je leert brood, taarten en andere baksels te maken. Je krijgt veel les over de ingrediënten van de lekkernijen en natuurlijk over hoe je ze moet bakken. Natuurlijk ga je dit ook in de praktijk oefenen! Leidinggeven over de andere mensen in de bakkerij ga je ook leren in deze opleiding. Je komt te weten hoe je een planning maakt en hoe je controleert of alles goed gaat. Andere dingen die aan bod komen zijn grondstoffen inkopen, nadenken over nieuwe producten en de geldzaken bewaken.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25720

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Mensen motiveren
Beslissingen nemen
Flexibel reageren
Iets mooi(s) maken
Mensen adviseren
Met allerlei soorten mensen omgaan
Met cijfers en data werken
Netjes en beleefd communiceren
Overzicht houden
Plannen
Verantwoordelijkheid nemen
Nauwkeurig werken

Als leidinggevende bakkerij doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg leerbanen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een leerbaan vindt.
Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn genoeg stageplaatsen.
Er is geen kans op werk bekend voor deze opleiding. De sector vraagt om grote aantallen ondernemers en leidinggevenden die in staat zijn een ambachtelijke bakkerij te leiden. De komende 10 jaar komt ongeveer een derde van alle ambachtelijke bakkerijen te
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Leidinggevende bakkerij

Met de studie Leidinggevende bakkerij kun je de volgende beroepen uitoefenen.