Studie 'Leidinggevende bediening'

Je leert de mensen uit de bediening aan te sturen. Natuurlijk leer je alles over het werk in de bediening, zoals tafels indekken, gasten ontvangen en bestellingen opnemen. Jij leert ook om de taken te verdelen onder de medewerkers en in te grijpen als er iets mis gaat. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ook leer je om nieuwe voorraad te bestellen, de geldzaken te bewaken en een menukaart te maken.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25170

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Beslissingen nemen
Flexibel reageren
Geduldig blijven
Het initiatief nemen
Met allerlei soorten mensen omgaan
Mijn aandacht verdelen
Netjes en beleefd communiceren
Omgaan met druk en stress
Overzicht houden
Plannen
Verantwoordelijkheid nemen

Als leidinggevende bediening doe ik iets met

gastvrijheid, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
Er zullen genoeg vacatures zijn. Daarom zal je een baan kunnen vinden die bij je opleiding past.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Leidinggevende bediening

Met de studie Leidinggevende bediening kun je de volgende beroepen uitoefenen.