Studie 'Manager/bedrijfsleider fastservice'

Je leert hoe je een fastfoodrestaurant leidt. Dus je leert hoe je medewerkers aanstuurt en hoe je controleert of iedereen zijn werk goed doet. Ook leer je om de geldzaken in de gaten te houden en om rapportages te schrijven. Natuurlijk leer je ook hoe je gasten helpt en hoe je met de kassa moet werken. Gastvrijheid, hygiëne en kwaliteit zijn belangrijke thema’s in de opleiding.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25177

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Mensen motiveren
Beslissingen nemen
Flexibel reageren
Het initiatief nemen
Met allerlei soorten mensen omgaan
Met cijfers en data werken
Mijn aandacht verdelen
Netjes en beleefd communiceren
Ordenen en structureren
Overzicht houden

Als manager/bedrijfsleider fastservice doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg leerbanen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een leerbaan vindt.
Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn meer dan genoeg stageplaatsen. De verwachting is dat je vrij makkelijk een stage vindt.
Er zullen veel vacatures zijn. Daarom zal je makkelijk een baan vinden die bij je opleiding past. Veel afgestudeerden hebben een bbl-diploma. De meesten kunnen blijven werken bij het leerbedrijf. Het is soms lastig om een leerbaan te krijgen. Meer weten?
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Manager/bedrijfsleider fastservice

Met de studie Manager/bedrijfsleider fastservice kun je de volgende beroepen uitoefenen.