Studie 'Meewerkend horeca ondernemer'

Je leert over het opzetten van een horecabedrijf, zoals een café. Onderwerpen als de omgang met personeel en gasten, financieel management en bediening horen bij deze opleiding. Je leert een horeca-onderneming echt van binnen en buiten kennen, zodat je na de opleiding je eigen zaak zou kunnen starten.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25185

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Met allerlei soorten mensen omgaan
Netjes en beleefd communiceren
Overzicht houden
Samenwerken

Als meewerkend horeca ondernemer doe ik iets met

eigen bedrijf, gastvrijheid, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
Er zullen genoeg vacatures zijn. Daarom zal je een baan kunnen vinden die bij je opleiding past.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Meewerkend horeca ondernemer

Met de studie Meewerkend horeca ondernemer kun je de volgende beroepen uitoefenen.