Studie 'Zelfstandig werkend bakker'

Je leert brood, taart, koekjes enzovoort te maken. Je maakt dus kennis met allerlei soorten baksels en hun ingrediënten. Natuurlijk steek je zelf ook de handen uit de mouwen en ga je oefenen met bakken. Deeg, beslag, vulling: je gaat het allemaal maken. Je leert te werken met de machines en allerlei gereedschappen (zoals een spuitzak). Na de opleiding weet je ook hoe je grondstoffen bestelt en opslaat en hoe je zorgt voor kwaliteit. En hoe je nieuwe producten en recepten bedenkt.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 3
BOL/BBL
2-3 jaar
Crebo: 25722

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Beslissingen nemen
Flexibel reageren
Met allerlei soorten mensen omgaan
Met gereedschap omgaan
Met machines werken
Netjes en beleefd communiceren
Nieuwe ideeën bedenken
Ordenen en structureren
Overzicht houden
Plannen
Zelfstandig werken
Nauwkeurig werken

Als zelfstandig werkend bakker doe ik iets met

handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn genoeg leerbanen.
Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn genoeg stageplaatsen.
Er zullen genoeg vacatures zijn. Daarom zal je een baan kunnen vinden die bij je opleiding past.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting