Studie 'Leidinggevende keuken'

Je leert koken en leidinggeven in de keuken. Het spreekt voor zich dat jij de lekkerste hapjes en maaltijden leert bereiden. Je leert over verschillende kooktechnieken en je oefent met snel werken. Belangrijk in deze opleiding is het leren leidinggeven. Je oefent met het maken van een logische planning en het controleren van het werk. Daarnaast ben je bezig met producten bestellen, kostenoverzichten maken en toekomstplannen voor het bedrijf maken.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25181

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Mensen motiveren
Beslissingen nemen
Flexibel reageren
Geduldig blijven
Iets mooi(s) maken
Met allerlei soorten mensen omgaan
Mijn aandacht verdelen
Nieuwe ideeën bedenken
Ordenen en structureren
Overzicht houden
Plannen
Verantwoordelijkheid nemen

Als leidinggevende keuken doe ik iets met

voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
De coronacrisis heeft veel invloed op de horeca. In de kans op stage die we laten zien, gaan we ervan uit dat er géén beperkende maatregelen zijn.
Er zullen genoeg vacatures zijn. Daarom zal je makkelijk een baan vinden die bij je opleiding past.
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Leidinggevende keuken

Met de studie Leidinggevende keuken kun je de volgende beroepen uitoefenen.