Studie 'Ondernemer bakkerij'

Je leert over het runnen van een bakkerij. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het schrijven van een ondernemingsplan. Hierin schrijf je onder andere op wie jouw klanten zijn en hoe je genoeg geld gaat verdienen. Ook leer je om mensen aan te sturen. Natuurlijk leer je ook over de werkzaamheden in de bakkerij. Je oefent met brood en taart bakken en klanten helpen in de winkel. En ook ontdek je hoe je met opdrachtgevers overlegt over een bestelling.

Gegevens over de studiegroep

Niveau 4
BOL/BBL
3-4 jaar
Crebo: 25186

Kwaliteiten die bij dit beroep horen

Anderen aansturen
Beslissingen nemen
Mensen adviseren
Plannen
Samenwerken
Zelfstandig werken

Als ondernemer bakkerij doe ik iets met

ambacht, eigen bedrijf, handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Er is geen kans op leerbaan bekend. Deze opleiding wordt vooral door bol-studenten gevolgd.
Let op: de coronacrisis heeft invloed op de uitkomst. Er zijn genoeg stageplaatsen.
Dit is een kleine opleiding. De sector vraagt om grote aantallen ondernemers en leidinggevenden die in staat zijn een ambachtelijke bakkerij te leiden. De komende 10 jaar komt ongeveer een derde van alle ambachtelijke bakkerijen te koop. Veel afgestudeerd
Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Ondernemer bakkerij

Met de studie Ondernemer bakkerij kun je de volgende beroepen uitoefenen.