Van even een ijsje eten tot een pizza laten bezorgen. Fastfood moet goed smaken, maar moet ook snel beschikbaar zijn. Jij zorgt daarvoor met jouw team.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding medewerker fastservice leer je voedingsleer en warenkennis. Je leert hoe je kwaliteit kunt herkennen en verbeteren. Ook leer je gastvriendelijk te zijn. Foodconcepten en bedrijfsformules komen voorbij. Natuurlijk leer je ook met verschillende apparaten te werken. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma van de entreeopleiding
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Gegevens over studierichting

    BBL
    1-2
    Horeca en bakkerij
    Valt onder de studie
    Er zijn geen open dagen beschikbaar.