Studie 'Medewerker vers'

Je leert hoe je versproducten kunt maken. Bijvoorbeeld vis, vlees, brood of groenten. Je leert hoe je ze bereidt en hoe je er maaltijden mee maakt. Ook leer je hoe je het voedsel mooi neerlegt in de winkel. En hoe je klanten helpt en adviseert. Je krijgt ook les in het bewaren van de producten en het controleren van de kwaliteit en houdbaarheid. Je kunt natuurlijk geen rot vlees gaan verkopen! De machines en het onderhoud daarvan komen ook voorbij.

Gegevens over de studie

Niveau 2
BOL/BBL
1-2 jaar
Crebo: 25701

Kwaliteiten die bij deze studie horen

Iets mooi(s) maken
Mensen adviseren
Netjes en beleefd communiceren
Nieuwe dingen leren
Nieuwe ideeën bedenken

Als medewerker vers doe ik iets met

gastvrijheid, handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting