Studie 'Vakbekwaam medewerker vers'

Je leert over het maken van versproducten zoals vis, vlees, brood of groente. Je leert hoe je ermee werkt en hoe je er lekkere maaltijden mee maakt. Maar jij leert ook om leiding te geven aan de versafdeling. Dus je oefent met het plannen van het werk en het verdelen van de taken bijvoorbeeld. En met het geven van instructies en het controleren van het werk. Ook leer je na te denken over de marketingstrategie van het bedrijf: hoe kan het bedrijf meer verkopen? En je gaat nadenken over manieren om de kosten te verlagen. Uiteraard is hygiëne en houdbaarheid eveneens een belangrijk thema.

Gegevens over de studie

Niveau 3
BOL/BBL
2-3 jaar
Crebo: 25703

Kwaliteiten die bij deze studie horen

Anderen aansturen
Mensen motiveren
Iets mooi(s) maken
Het initiatief nemen
Mensen adviseren
Overzicht houden
Plannen
Uitleggen

Als vakbekwaam medewerker vers doe ik iets met

gastvrijheid, handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting