Terug
Rijn IJssel, Arnhem

Zelfstandig werkend kok

Mbo niveau 3

Als zelfstandig werkend kok kan je zelf menu’s bedenken en klaarmaken en houd je je hoofd koel terwijl je in snel tempo de lekkerste gerechten maakt in de keuken.

Wat leer je?

Je leert gerechten maken en aanpassen op basis van (dieet)wensen van gasten. Je leert creatief en innovatief te koken, zodat je nieuwe gerechten kunt ontwikkelen voor de menukaart. Je leert op de winstgevendheid te letten door ook recepten aan te bieden die de kosten laag houden. Tenslotte leer je taken verdelen en leiding geven aan collega-koks. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo niveau 2)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling
  • Gegevens over deze studie

    BOL,BBL
    2-3 jaar
    Horeca en bakkerij
    Meer informatie

    Filter op fysiek / online

    Filter op type

    3 open dagen gevonden

    25-2-2025 Arnhem

    Open dag

    Rijn IJssel
    Tijd 16:00 - 19:00
    Type Open dag
    16-4-2025 Arnhem

    Open dag

    Rijn IJssel
    Tijd 16:00 - 19:00
    Type Open avond
    12-6-2025 Arnhem

    Open dag

    Rijn IJssel
    Tijd 16:00 - 19:00
    Type Open avond