Bij grote werkzaamheden zorg jij dat alles goed en volgens de regels verloopt. En je coördineert de werkzaamheden van je collega’s. Daarnaast ontvang je gasten en regel je de catering voor bijvoorbeeld vergaderingen. En als er problemen zijn, los jij die op.

Wat leer je?

Je leert hoe je werkzaamheden op de werkvloer kunt coördineren. Je doet basiskennis op over voedsel, dranken en ingrediënten. Voorraadbeheer, inkoop, hygiëne en kwaliteitswetgeving komen natuurlijk ook langs bij deze opleiding. Samenwerken met verschillende collega's is zeker ook een vaardigheid die je op gaat doen. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je minimaal een diploma vmbo kader, een diploma mbo op niveau 2/3 of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo nodig.

Gegevens over studierichting

BOL
2-3 jaar
Horeca en bakkerij
Meer informatie
Er zijn geen open dagen beschikbaar.