Jij weet echt alles van het gebouw waar je in werkt! De catering, beveiliging, schoonmaak en het beheer van het gebouw kennen geen geheimen voor jou. Heel afwisselend werk, is dat iets voor jou?

Wat leer je?

Je leert hoe je werkzaamheden op de werkvloer kunt coördineren. Je doet basiskennis op over voedsel, dranken en ingrediënten. Voorraadbeheer, inkoop, hygiëne en kwaliteitswetgeving komen natuurlijk ook langs bij deze opleiding. Samenwerken met verschillende collega's is zeker ook een vaardigheid die je op gaat doen. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je minimaal een diploma vmbo kader, een diploma mbo op niveau 2/3 of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo nodig.

Gegevens over studierichting

BOL,BBL
2-3
Horeca en bakkerij
Er zijn geen open dagen beschikbaar.