Terug
SVO vakopleiding food, Rijswijk

Foodservice teamleader

Mbo niveau 3

Je bereidt producten, serveert gerechten en helpt de gasten. Heb jij talent voor verkopen en hou je van werken in een team? Dan is dit echt iets voor jou!

Wat leer je?

Je leert foodconcepten en bedrijfsformules kennen. Een biologische sandwich laat zich nou eenmaal anders bereiden dan een hamburger met friet. Voedingsleer en warenkennis horen bij deze opleiding. Je leert letten op kwaliteit en hygiëne. Gastvrijheid is erg belangrijk in dit beroep, dus omgaan met klanten is een groot onderdeel van de opleiding eerste medewerker fastservice. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo niveau 2)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling
  • Gegevens over deze studie

    BBL
    2-3 jaar
    Horeca en bakkerij
    Meer informatie
    Er zijn geen open dagen beschikbaar.