Als het gaat om brood, taart en andere, zoete koek ben jij van alle markten thuis. Voor een vers brood draai jij je hand niet om.

Wat leer je?

Je leert de ins en outs kennen van het bakkersbedrijf. Je doet kennis op van brood en banket, wat er in zit en hoe het moet worden gebakken. Je leert grondstoffen inkopen, begroten en budgetteren. Je leert leiding geven over de mensen in de bakkerij. Natuurlijk leer je de kwaliteit- en hygiëne eisen kennen. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Middenkaderopleiding
    Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3).
  • Specialistenopleiding
    Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep. Deze opleiding duurt dan nog 1 jaar.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.

Gegevens over deze studie

BOL
3-4 jaar
Meer informatie

Filter op fysiek / online

Filter op type

3 open dagen gevonden

20-11-2025 Breda Regio: Noord-Brabant

Open dag

Curio
Tijd 15:30 - 20:30
Type Open dag
22-1-2026 Breda Regio: Noord-Brabant

Open dag

Curio
Tijd 16:00 - 20:00
Type Open dag
26-3-2026 Breda Regio: Noord-Brabant

Open dag

Curio
Tijd 17:00 - 20:00
Type Open dag