Als manager/bedrijfsleider fastservice bewaak je het concept van het bedrijf, haal je de omzetdoelen en motiveer je het team. Snel goede producten leveren, daar draait het om.

Wat leer je?

Je leert de ins en outs van fastfoodbedrijven. Dat betekent ook de financiën en de boekhouding. Je leert leidinggeven en management, inkoop en voorraadbeheer. Het werk op de werkvloer leer je met andere ogen bekijken: hoe kan het beter, gastvrijer en sneller? De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Gegevens over studierichting

    3-4 jaar
    Horeca en bakkerij
    Er zijn geen open dagen beschikbaar.