Studie 'Traiteur vers'

Je leert om vlees en ander eten te bereiden. Denk aan maaltijdsalades, soepen, broodjes en hartige taarten. Je doet veel kennis op over ingrediënten en manieren om heerlijke maaltijden te maken. Zo leer je snijden en mooie combinaties bedenken. Dingen als een werkplanning maken, de producten aantrekkelijk uitstallen, hygiëne en houdbaarheid komen ook aan bod in de opleiding.

Gegevens over de studie

Niveau 3
BOL/BBL
2-3 jaar
Crebo: 25702

Kwaliteiten die bij deze studie horen

Iets mooi(s) maken
Ontwerpen
Plannen
Samenwerken
Nauwkeurig werken

Als traiteur vers doe ik iets met

gastvrijheid, handel en verkoop, voedsel

Kans op stage en werk

Kans op

Toelichting

Bron: S-BB.nl
Bekijk de kans op stage en werk per regio. Klik op een van bovenstaande de linker opties.
Goede kans
Ruim voldoende kans
Voldoende kans
Matige kans
Geringe kans
Onbekend

Toelichting

Beroepen voor Traiteur vers

Met de studie Traiteur vers kun je de volgende beroepen uitoefenen.