Voeding als snacks, snoep, frisdrank, taart en sauzen wordt in fabrieken gemaakt en ingepakt. Als medewerker voeding, technologie en techniek werk je daar lekker aan mee. Je let op de hygiëne en op de kwaliteit.

Wat leer je?

Je leert zelfstandig producten bereiden, verpakken en controleren. Vakken als hygiëne, productbereiding en het bedienen van apparatuur komen voorbij. Ook krijg je les in laboratoriumonderzoek en het berekenen van recepturen. Je leert letten op kwaliteit en hoe je moet handelen als er iets verkeerd gaat. Samenwerken is ook onderdeel van deze opleiding tot medewerker voeding, technologie en techniek. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

Toelatingseisen

Je moet voldoen aan 1 van de volgende voorwaarden:

Gegevens over studierichting

BOL,BBL
1-2
Valt onder de studie
Er zijn geen open dagen beschikbaar.